Troms politidistrikt

Timebestilling for pass

Klikk her for å forhåndsbestille time ved Politihuset i Tromsø når du trenger nytt pass. Du kan også ordne pass uten timebestilling ved Politihuset i Tromsø og lensmannskontorene i Finnsnes, Lyngen, Målselv, samt Nordreisa og Kvænangen.

Passdag 6. mai

Politiet i Tromsø har i dag lagt ut ca 200 timer til passkunder fredag 6. mai 2016 08.15-15.00. Dette er en inneklemt mellomdag og erfaringsmessig pleier det å være dager hvor mange kommer til oss for å bestille pass. I år har vi lagt ut ekstra mange timer og vil ha betjent ekstra skranker  for å få hjulpet flest mulig.

Politiet i Tromsø etterlyser vitner til alvorlig voldsepisode

Natt til torsdag 21. april ble en mann slått ned på et utested i Tromsø sentrum. Politiet etterlyser vitner til hendelsen.

Nødetatene øver i Tromsø

Nødetatene politi, brann og helse øver på Grønnåsen skole ca. kl. 1700-2030 mandag-torsdag i ukene 15, 16, 17 og uke 21. Det vil være skyting med øvelsesammunisjon, utrykningskjøretøy med blålys og sirener, og uniformert og sivilt personell fra nødetatene i området.

Passdag

Politiet i Tromsø har i dag lagt ut ca 250 timer til passkunder onsdag 6. april kl. 8-15. Dette er kun for kunder som bestiller time på politi.no/troms. Vi vil ha betjent ekstra skranker for å få hjulpet flest mulig.