1. Oppsummering av anmeldelser 1. halvår 2017

  Fra nyåret og ut juni ble det registrert 33.223 anmeldelser i Oslo politidistrikt. Dette er en nedgang på 3098 anmeldelser (-8,5 %) sammenlignet med første halvår 2016.

 2. ATK er et viktig trafikksikkerhetstiltak

  Antall straffbare overtredelser i Automatisk trafikkontroll (ATK) (inkludert streknings-ATK) har sunket kraftig fra 2005 til 2016, til tross for at det i samme periode har blitt kontrollert over 100 millioner...

 3. Beredskapssenteret må bygges som planlagt

  De nasjonale bistandsressursene som skal samlokaliseres på det planlagte beredskapssenteret, består av beredskapstroppen, bombegruppa, helikoptertjenesten, samt krise- og gisselforhandlere. Formålet med...

 4. 15 personer uttransportert i charter til Nigeria

  Til sammen 15 nigerianske borgere ble uttransportert fra Norge i en Frontex-charter 26. juni. Åtte av personene var straffedømt i Norge, og alle nektet å samarbeide om å avklare sin egen identitet.

 5. Første redning for Olympic Commander

  Onsdag 12. juli deltok Olympic Commander i til sammen seks ulike redningsoperasjoner utenfor kysten av Libya. Skipet har nå 1200 migranter om bord og har satt kursen nordover mot Italia.

 6. Politiet har valgt leverandør av helikopter

  Politidirektoratet har valgt Leonardo Helicopters som leverandør av nye politihelikoptre. De nye helikoptrene har betegnelsen AW 169, og bidrar til en modernisering av dagens helikoptertjeneste.

 7. Flere blir tatt - antall omkomne går ned

  Halvårstall fra Utrykningspolitiet (UP) viser at det også i år er en klar økning av sjåfører som blir anmeldt for ruspåvirket kjøring av UPs mannskaper. Økningen fra 2016 til 2017 er på over 12 % (fra...

 8. Ser du noko sei frå! Sommar 2017

  Politiet i Møre og Romsdal ynskjer deg god sommarferie og gir nokre sikkerheitsråd før du reiser. Om du vert heime i juni, juli og august? Hald eit auge med nabohus og nabolag!

 9. Politikontakter Møre og Romsdal

  Møre og Romsdal politidistikt sette den 15. juni 2017 i verk ordninga med politikontakter i alle kommunane. Det vart frå same dato utpeika politikontakter til alle dei 36 kommunane i distriktet.

 10. Politiet frykter uhell med droner

  Politiet oppfordrer til forsiktighet ved bruk av droner, og ikke minst at de som flyr droner forholder seg til gjeldende regelverk.

 1. Forrige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. Neste